Naši zadovoljni klijenti – naša najbolja preporuka !

Uncategorized

Naši zadovoljni klijenti – naša najbolja preporuka !

FRAJERICA NAKIT ili Frajerica Handcrafted Jewelry. Kako god vam draže, ali riječ je o jednoj te istoj, originalnoj djelatnosti i jedinstvenim proizvodima na HR tržištu.

….

Ona je Vesna Zadro, zagrebačka dizajnerica. Po struci je projektni menadžer  te je ljubav prema ručnoj izradi nakita i znanje u struci udružila u mali projekt  „Frajerica HandcraftedJewelry“, a od 2020-te  je i službeno unaprijedila svoje vještine u izradi nakita pri POU-u kao „Oblikovateljica suvremenog nakita“ od srebra, bakra i mjedi, uz mentorstvo Davora Šuka.

…..

Vodi Frajerica H.J. obrt i stoji iza svakog komada nakita koji ćete od nje naručiti, od dizajna, proizvodnje, pakiranja i slanja te svega ostalog kako bi ova divna priča i dalje uspješno funkcionirala !

….

Sa dvije ruke i puno ljubavi nastaje nakit koji je jedinstven i svaki komad je priča za sebe.

Ljubav prema ovom poslu Vesnu čini bogatijom za svako novo iskustvo, a ta se ljubav itekako prepoznaje i osjeti u njenom nakitu !

….

Da biste postale zadovoljne Frajerice naručiti ove jedinstvene proizvode možete i putem web shopa i iskoristiti besplatnu poštarinu na narudžbu veću od 300 kn. Ukoliko se prijavite na newsletter, dobit ćete još i 10% popusta na iduću narudžbu !

….

Kontakt;

FRAJERICA NAKIT

Vl. Vesna Zadro

091 269 4028


….

frajerica@frajericajewelry.com

http://www.frajericajewelry.com/

Podijeli :